Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

Confirmare livrarea comenzii

 

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare, acest e-mail se va genera automat pentru a va confirma ca a fost primita in sistem comanda dvs. In timpul programului de lucru operatorii nostrii vor prelua comanda dvs. si va vor contacta telefonic pentru confirmarea ei. In cazul in care nu raspundeti la telefon , numarul de telefon este eronat, iar echipa noastra nu va poate contacta pentru confirmarea comenzii, in cel mult 48 de ore comanda se anuleaza.

Nu se vor expedia colete care nu sunt confirmate telefonic, cu exceptia celor care se achita online  prin transfer bancar. Comenzile achitate online primesc confirmare pe e-mail si se expediaza in aceeasi zi ( pentru comenzile plasate pana in ora 15:00 ), sau in ziua urmatoare ( pentru comenzile plasate dupa ora 15:00 ) .

 

Livrare rapida

 

Pentru ca livrarea sa se faca in intervalul promis in magazinul nostru online, avem nevoie si de ajutorul dvs. Este foarte important ca adresa de livrare sa fie corecta si completa. Livrarea de catre curierii Fancourier se face in intervalul orar  9:00 - 17:00 . In cazul in care aveti un interval preferat de livrare va rugam sa il mentionati la campul " comentariu comanda".