Informatii Livrare

Joy Gifts (joygifts.ro) va pune la dispozitie urmatoarele modalități de livrare:

  • Posta Romana, livrare in 3-4 zile lucratoare, cost 12 lei, cu plata ramburs, la ridicarea coletului direct la oficiul postal de care aparțineți cu adresa. Pentru a intra in posesia coletelor livrate prin posta romana, trebuie sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti cu adresa din buletin. In mod normal in 2-3 zile de la expedierea coletului trebuie sa primiti in cutia postala un aviz, prin care sunteti informat de sosirea coletului, insa avizul nu ajunge tot timpul, prin urmare, dupa cele 2-3 zile lucratoare veti putea ridica coletul direct de la oficiul postal, chiar și fără acest aviz, indicând numele dvs.
  • Posta Romana, livrare in 3-4 zile lucratoare, cost 3 lei cu plata in avans prin transfer bancar. Atunci când plătiți în avans, prin transfer bancar, costul taxei de livrare este mai mic, întrucât nu se mai taxează și costul transportului sumei de ramburs. Va rugam inainte de a face plata prin transfer bancar sa asteptati sa fiti contactati telefonic de operatorii nostrii care va vor confirma ca produsul este pe stoc. Dupa confirmarea platii, coletul se expediaza prin Posta Romana, si va ajunge in 2-3 zile lucratoare la oficiul postal de care apartineti cu adresa. Pentru a putea ridica coletul este necesar sa ne comunicati aceeasi adresa pe care o aveti si in buletin, altfel nu veti putea ridica coletul de la posta. Chiar daca nu primiti aviz de la posta, in cel mult 3-4 zile lucratoare veti putea ridica coletul de la posta, cu buletinul.
  • Cargus, Livrare in 1-2 zile oriunde in tara, 25 lei, cu opțiunea de verificare colet inclusă. Livrarea prin curierat rapid, se face acum prin Cargus, ORIUNDE pe tot teritoriul Romaniei(in orasele de resedinta Cargus ) , livrarea este 25 lei, iar plata produselor se face direct curierului la primirea coletului .

Curierul Cargus va livreaza in 24 de ore*, oriunde in Romania, acasa, la serviciu, la orice adresa indicata de dvs.

Pentru comenzile preluate pana in ora 15:00, in zilele lucratoare, livrarea se face in ziua urmatoare.

Pentru comenzile preluate dupa ora 15:00, in zilele lucratoare, livrarea se face in 48 de ore de la procesare.

Comenzile preluate in zilele de vineri, pana in ora 15:00 se pot livra si sambata, daca clientul solicita acest lucru ( fara taxe suplimentare) . Daca clientul nu solicita livrarea sambata, coletul se va livra luni.

Pentru comenzile efectuate pe site in cursul week-endului , procesarea si confirmarea comenzii se face luni de catre echipa JoyGifts.ro , iar marti veti primi coletul.

 

 Livrare comanda la alt destinatar decat cel care efectuaza comanda

 

Daca doriti sa comandati un cadou, iar livrarea sa se realizeze la o persoana careia vreti sa daruiti cadoul , plata trebuie realizata in avans in contul bancar al societatii noastre, prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme eliberate la cererea clientului.

Dupa achitarea comenzii , produsele comandate sunt livrate la adresa indicata in formularul de comanda, iar persoana care primeste cadoul nu va plati nimic. La cerere putem include si felicitari, biletele de semnatura din partea dvs. in colet.  

Puteti comanda atat din Romania cat si din Europa, dupa confirmarea platii comenzile se livreaza in 1-2 zile prin curier rapid Cargus, pe intreg teritoriu Romaniei ( in aria de acoperire a Cargus ) , la un tarif unic de 25 lei, indiferent de volumul / greutatea coletului.

 

Info Retururi

 

Pentru ca ne dorim ca clientii nostrii sa fie multumiti , oferim un termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in care clientul poate returna produsul / produsele.

Procedura de returnare este urmatoarea :

1. Ne trimiteti prin e-mail o adresa prin care ne informati despre dorinta dvs. de a ne returna produsul si motivul pentru care doriti sa returnati produsul.

2. Ne trimiteti produsul in ambalajul original, exact asa cum a fost expediat catre dvs. prin posta sau curier.

3. Dupa primirea coletului, colegii nostrii verifica coletul si constata daca sunt indeplinite conditiile de retur (  produsul este in ambalaj original, produsul se afla in starea in care a fost expediat - respectiv nou / nefolosit )

4. Dupa verificarea coletului si aprobarea returului, in termen de cel mult 5 zile lucratoare vi se trimite prin mandat postal sau prin depunere in cont contravaloarea produselor achizitionate.


Va informam ca in cazul retururilor, transportul si orice alte cheltuieli de retur ( ambalare, desigilare produs,etc )  sunt suportate integral de catre client.

 

Confidentialitate date personale

 

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc JOY EXPERT SERVICES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de www.joygifts.ro ( JOY EXPERT SERVICES SRL )
www.joygifts.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.joygifts.ro  implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.

Va multumim ca folositi www.joygifts.ro

 

Pentru orice alte informatii referitoare la livrarea produselor / retururi ne puteti contacta telefonic : 0762.48.68.48 in timpul programului de lucru : Luni-Vineri, 09:00-16:00